De Vergaderkeuken

 

JR wijn en spijs laat u inspirerend vergaderen en onderwijl culinair cultureel genieten op unieke en bijzondere historische locaties in het Twentse coulissen landschap.

 

Programma
Bij voorkeur wordt buiten in het weiland de proeverij geserveerd om optimaal te kunnen genieten van de prachtige ligging van  het boerenerf,  havezate of buitenplaats en de wonderschone vergezichten. Na de proeverij zal de eigenaar u begeleiden in de wandeling en onderweg een en ander vertellen over de geschiedenis, de jacht en de bijzonderheden van het landgoed. Er zal met respect voor de 4 seizoenen en afhankelijk van de beschikbaarheid van streekproducten smaakvol voor u worden gekookt.

Aansluitend kan gastronoom en connaisseur Johan Langelaar uw gids zijn in de wondere wereld van wijn en spijs. Aan de hand van de door hem zelf ontwikkelde JR wijnspijsadvieswijzer wordt u vooral houvast en richting gegeven in het combineren van wijn en spijs.

 

Locaties

Wij hebben de beschikking over meerdere boerenerven, havezaten en buitenplaatsen. Elk met zijn eigen specifieke karakter en ambiance.

Prijzen

Wij maken graag een passend voorstel

Bijzonderheden

Minimale deelname 8 personen

 

Welkom in Twente !