Contact Nieuws

Eten op de boerderij

JR Wijn en Spijs wilt u graag culinair laten genieten op unieke en bijzondere locaties in het Twentse coulissen landschap.

Programma
Bij voorkeur wordt buiten in het weiland het diner geserveerd om optimaal te kunnen genieten van de prachtige ligging van deze boerderijen en de wonderschone vergezichten. Gedurende het diner zal de boer en uw chef de cuisine voor deze middag of avond u een rondleiding geven op de boerderij en uitleg geven over de terroir, de voeding en het productie - en rijpingsproces. Er zal met respect voor de 4 seizoenen en afhankelijk van de beschikbaarheid van streekproducten voor u smaakvol worden gekookt.

Aansluitend zal gastronoom en connaisseur Johan Langelaar voor 2 uur uw gids zijn in de wondere wereld van wijn en spijs. Aan de hand van de door hem zelf ontwikkelde JR wijnspijsadvieswijzer wordt u vooral houvast en richting gegeven in het combineren van wijnen en gerechten.

Locaties
Wij hebben de beschikking over meerdere boerenerven, havezathen en buitenplaatsen. Elk met zijn eigen specifieke karakter en ambiance en afhankelijk van het seizoen, het weer en bovenal uw wensen, passend inzetbaar.

Prijzen
Naar keuze voor een:

2-gangen diner € 25,- per persoon
3-gangen diner € 40,- per persoon
4-gangen diner € 50,- per persoon
5-gangen diner € 60,- per persoon

De bijpassende wijnen zullen afhankelijk van uw eigen voorkeuren en beschikbaar budget persoonlijk worden geselecteerd.

Bijzonderheden
Minimale deelname 8 personen

Welkom in Twente !


  


Reserveren