Over Ons

JR wijn en spijs
 
‘Genieten van het leven, ontdekken, proeven en beleven’
 
Sinds 1991 genieten wij iedere dag opnieuw van elkaars passie voor lekker eten, een goed glas wijn, stijlvolle gedekte tafels, verse bloemen en mooie jazzy of klassieke muziek. Dat wij elkaar hebben ontmoet is ons geluk en voor u om te ontdekken, te proeven en te beleven. Welkom op onze arrangementen, evenementen, buitenplaatsconcerten en dinershows. In de loop der jaren hebben wij vele bijzondere ‘plekjes’ in en buiten Twente weten te ontdekken en toegankelijk gemaakt voor onze gasten, niet alledaags en altijd even gemakkelijk toegankelijk. Soms privé, een eeuwenoude boerenerf of een buitenplaats verscholen achter de Rhododendrons. Elk jaar weer, bijzondere ‘culturele erfgoederen’ rijker. 
Voor ons is een landelijk stijlvol gedekte tafel met weelderige versgeplukte bloemen of mooie muziek net zo waardevol als een goed glas terroirwijn bij een weldoordachte proeverij. Het is de compositie die wij uitdenken, het muziekrepertoire dat wij erbij arrangeren, die de totaalbeleving maakt, ons iedere keer weer in de voorbereiding, tijdens en nadien, blij maakt en inspireert om maatwerk te blijven leveren. Elke opdracht opnieuw, even spannend en uitdagend om goed te begrijpen, te vertalen vanuit onze bron van cultureel culinair genieten en de essentie te raken.
 
Wij zijn voortdurend op zoek naar verwondering en delen dat graag met onze gasten. Alle seizoenen zijn wij van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gemotiveerd om een totaalbeleving samen met u te bedenken voor uw gasten, in te kleuren en met passie en toewijding te verzorgen. Voor kleine of grote gezelschappen, zakelijk of privé, binnen of buiten, wij gaan voor de huiselijkheid, de intieme sfeer en in contact zijn met elkaar, van aankomst tot adieu alle zintuigen raken.
Dat zijn wij !