Private Dining

JR wijn en spijs wil u graag culinair laten genieten op unieke en bijzondere locaties in het Twentse coulissen landschap.

 

 

Programma 

Bij voorkeur wordt buiten in het weiland de proeverij geserveerd om optimaal te kunnen genieten van de prachtige ligging van de boerderij en de wonderschone vergezichten. Na de proeverij zal de eigenaar tijdens een wandeling een en ander vertellen over de geschiedenis, de veeteelt en de jacht. Er zal met respect voor de 4 seizoenen en afhankelijk van de beschikbaarheid van streekproducten voor u smaakvol worden gekookt.

 

Aansluitend kan gastronoom en connaisseur Johan Langelaar uw gids zijn in de wondere wereld van wijn en spijs. Aan de hand van de door hem zelf ontwikkelde JR wijnspijsadvieswijzer wordt u vooral houvast en richting gegeven in het combineren van wijn en spijs.


Locaties

Wij hebben de beschikking over meerdere Boerenerven, Havezaten en Buitenplaatsen. Elk met zijn eigen specifieke karakter en ambiance en afhankelijk van het seizoen, het weer en bovenal uw wensen, passend inzetbaar.

Prijzen
Wij maken graag een passend voorstel.
Bijzonderheden
Minimale deelname 8 personen
 

Welkom in Twente !